Contacteer ons

Heeft u hulp nodig met Instant Xpeak? Ons ondersteuningsteam staat klaar om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon op uw gemak.

Let op: ons ondersteuningsteam is gespecialiseerd in het bieden van technische en algemene ondersteuning voor Instant Xpeak, evenals het afhandelen van vragen met betrekking tot onze Instant Xpeak build-it versie.

Heeft u vragen over uw handelsactiviteiten, richt ze dan tot een van onze uitvoeringsmakelaars. Als u nog geen account heeft geopend bij een van onze aanbevolen makelaars, laat het ons weten en we zullen u snel met hen verbinden.

In een gesprek gaan

Neem contact op met ons team op weekdagen, van maandag tot vrijdag, tussen 9.00 uur en 18.00 uur, UTC+8. We zijn hier om te helpen!

Als u hulp nodig heeft met ons handelsplatform of uw kennis erover wilt uitbreiden, staat ons toegewijde team klaar om uw Instant Xpeak-ervaring te verbeteren.

Uw persoonlijke gegevens kunnen worden bekendgemaakt aan derde partijen die handelsdiensten aanbieden, zoals beschreven in het privacybeleid op de website.